Gratis Eredivisie kijken met PC Streams

Het programma PCStreams is ervoor gemaakt om jou het leven makkelijk te maken. In dit programmatje vindt je een overzicht van allerlei soorten streams voor voetbal, zoals Sopcast streams maar ook een aantal flash streams. Hierdoor hoef je nooit meer te zoeken naar streams. In dit programmatje worden streams aangeboden van onder andere de Eredivisie, Premier League en de Bundesliga. Hieronder lees je hoe je snel aan de slag kunt met PCStreams.

UPDATE 17-07-2015: Helaas lijkt PC Streams 3 (tijdelijk) niet meer te werken omdat de servers onbereikbaar zijn. Totdat het programma weer werkt kun je het best via flash streams in de browser kijken.

UPDATE 21-10-2015: Het lijkt er niet op dat PC Streams nog terug gaat keren en daarmee is het kijken via PC Streams definitief verleden tijd. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven, zoals het kijken via live streams in de browser en Sopcast.

Download PCStreams 3.0

PCStreams is een desktop cliënt en dus zul je het eerst moeten downloaden. Dit kun je doen vanaf de website van de ontwikkelaars van het programma. Het is op dit moment alleen beschikbaar voor Windows en voor Android telefoons. Als je een Mac hebt of Ubuntu draait zul je het dus met Sopcast of flash streams moeten doen. Zodra je het bestand hebt binnengehaald kan de installatie beginnen.

PCStreams installeren

Nadat je het bestand geopend hebt zal de installatie beginnen. Doorloop de stappen en start zo nodig de computer opnieuw op. Het PCStreams icoon zal nu op het bureaublad verschijnen. Je bent bijna klaar om live te kijken!

Als je PCStreams voor de eerste keer opstart zal er gevraagd worden om een chatnaam. Als je deze ingevoerd hebt kom je terecht op het overzicht. Hier vindt je alle wedstrijden die live gratis uitgezonden zullen worden. Meestal gaat de stream een kwartier voor de aanvang van de wedstrijd live. Klik dubbel op een wedstrijd om de stream te starten. Via PCStreams kun je ook het laatste voetbalnieuws lezen, voetbalsamenvattingen kijken en chatten met andere kijkers. Een must have voor elke voetballiefhebber!

Download de Sopcast plugin

Voor sommige streams in PCStreams heb je Sopcast nodig en dus zul je de Sopcast plugin op je computer moeten installeren. Op deze pagina vind je een tutorial hiervoor.

Illegaal?

Het kijken van wedstrijden via PCStreams kan in sommige gevallen illegaal zijn. Streams die via Sopcast werken zijn illegaal omdat deze gebruik maken van P2P technologie, wat volgens de wet verboden is. Flash streams die PCStreams aanbiedt zijn wel legaal te bekijken. Je bent geheel zelf verantwoordelijk voor je keuze om wel al dan niet via Sopcast te gaan kijken en GratisEredivisie.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele gevolgen. Wij raden je altijd aan om via de officiële kanalen (voor de Eredivisie is dit via Fox Sports) te kijken en een kijkcode of abonnement te kopen.